Section

OVER ONS

Wij zullen ons even voorstellen.
Onze namen zijn Ramon & Samantha, de enthousiaste eigenaren van SUP & PADDLE.
Samen hebben wij 4 geweldige kinderen in ons liefdevolle samengestelde gezin!
 Ook hebben wij 2 lieve honden. Het liefste wat wij doen is lekker buiten bezig zijn, vooral in het zomerseizoen proberen wij zoveel mogelijk lekker naar het strand te gaan met mooi weer. Of lekker in de buitenlucht actief bezig zijn of gezellig in ons tuintje buiten eten...

Waarom Suppen?
In mijn (Samantha) kinder/tiener tijd gingen wij vaak naar de Bernisse om te zwemmen of te  windsurfen met ons gezin. Mijn pa leerde mij om te sturen en met de wind mee of ertegenin te surfen. Echt heel goed kan ik het niet maar ik weet de technieken nog wel aardig, al ging ik altijd op zo'n mega grote deur ervandoor op het water.
Het windsurfen werd na jaren weer eens opgepakt samen met Ramon maar uiteindelijk is het verwaterd en ligt het spul ergens te verstoffen.
Een nieuwe uitdaging qua watersport kwam in ons gezichtsveld, we wilden leren golfsurfen. Dus hebben wij in Domburg een lesje gevolgd dat leek op dat moment goed te lukken. Dus kochten wij beide een beginnersboard en wetsuits en hup we gingen aan de slag.
We merkten eigenlijk dat we erg weersafhankelijk waren, en met ons drukke gezin en onze kleine toen nog 2 jarige zoontje was het lastig om spontaan weg te gaan als er mooie swell voorspeld werd.
Dus nu een jaar verder is het nog niet echt goed gelukt het echt onder de knie te krijgen. Maar we geven de hoop niet op!
Toen kwam het Suppen op ons pad, dat leek ons ideaal, ten eerste kan je het in elk seizoen doen! Op verschillende wateren, en bij verschillende weersomstandigheden! Hoe leuk is dat, en je kan het ook nog met je familie of huisdier doen! Wij gingen in Harderwijk een leuke tocht proef suppen om eens te kijken of wij het leuk vonden. En we vonden het helemaal super allebei.
De ideeën kwamen op in de auto terug naar huis, we bleven het er maar over hebben en kregen dus het idee om samen iets op te gaan starten.
Nou hier zijn we dan!

Het model waar ik zelf mee Sup is het MOAI 11'Package, US Finbox, met een Fiberglass peddel. Die kreeg ik voor mijn verjaardag van Ramon! Het is een fijn allround model! Ik ben er erg blij mee.

Welkom bij onze website, en neem vooral een kijkje!
Hopelijk worden jullie net zo enthousiast als ons!
HEEL VEEL SUP PLEZIER!
Het is echt SUP(P)ER leuk!

Volg ons viaFacebook & Instagram